Skip to content

Over ons

Wie zijn wij

Wij runnen in Den Haag het Escamps Kaashuisje; een gezellige winkel met een huiskamer effect waar veel kan. Het is de bedoeling dat de klant zich kind aan huis voelt door onze gastvrijheid .Onze winkel heeft een groot assortiment aan Hollandse kazen .Ons assortiment buitelandse kazen zijn van hoge kwaliteit. Onze buitelandse kazen zijn speciaal voor u geselecteerd en komen rechtstreeks uit Frankrijk,Italie en Spanje. Wij verkopen hier sfeer en smaakbeleving. Ook verzorgen we kaasplankjes, relatiegeschenken en hapjes voor gezellige avonden.

Alicia komt oorspronkelijk uit Spanje.

Voor haar zijn de Spaanse kazen dan ook favoriet. Vol overgave richt ze zich op het maken van schalen met heerlijke Spaanse Tapas met onder andere overheerlijke traditionele delicatessen zoals ze in Spanje gemaakt worden! Niks is te gek. En dat weten de klanten ook. Ze vertrouwen Alicia in haar vakkennis. Heerlijke vleeswaren die ambachtelijk zijn bereid, niet alleen een lust voor het oog, maar heerlijk om te nuttigen.
We willen graag op onze klanten overbrengen dat kaas niet alleen bestemd is voor op de boterham, maar dat je er ook heerlijke gerechten mee klaar kunt maken. Ga er maar eens mee koken en experimenteren. Alicia maakt zelf ook heel veel verrassende gerechten met kaas.
We gaan tevreden naar huis wanneer onze klanten tevreden de deur uitgaan en ook weer terugkomen. Bij ons kun je ook bestellingen plaatsen en laten bezorgen. Alles is mogelijk in goed overleg.

Onze kaastrip door Nederland.

Wij proberen onze Nederlandse kazen te promoten en gaan daarom alle provincies langs.

Van heerlijke kazen van onze Waddeneilanden tot kazen van boer Mulder uit Melissant (Zeeland).